Hold on

november 2021

Vanmorgen reed ik naar het ziekenhuis en op de radio startte een nummer dat me greep, raakte. De zin “I’m not easy to be around” projecteerde ik direct op mij met hypo’s, bij hypers en door vermoeidheid door al dat geschommel. En nee, dan ben ik niet altijd de leukste in de omgang.

Ik had geen idee wie dit zong, maar de stem was mooi, warm en kwam snoeihard binnen. Ik zat erin en focuste me op de tekst. Het ging verder met “Hold on, hold on. Love is simple but that’s enough”.

En daar draait het allemaal om, liefde. Langs die zijlijn staan is evenzo topsport, een hele opgave waarbij veerkracht en geduld vaak op de proef wordt gesteld. En daarom is deze voor álle partners, en je begrijpt, de mijne in het bijzonder.

Het prachtige nummer ‘Hold on’ werd gezongen door Davina Michelle, zónder Armin van Buuren waarmee nummer is gemaakt. Beter ook. Ze bleek het live te hebben gezongen op NPO Radio 2 in het programma “Jan-Willen Start op”. Nu is dit niet mijn muziekgenre, maar deze is prachtig en wat mij betreft een ode aan de liefde, het samendoen, samen met type 1 dealen, for better for worse, want zij heeft het net als ik dag in, dag uit.

En bij een ode hoort een mooie foto. Ik ben ook niet voor niks met haar ‘getrouwd’, want bij haar kan ik zijn, met m’n ups en m’n downs. Dan ook maar direct een van mijn favoriete trouwfoto’s samen met mijn bijzondere, mooie vrouw.

Dankjewel lief. Voor alles, langs die zijlijn en zoveel meer. Hold on. Love is simple, but that’s enough.

#diabetestype1 #type1diabetes #diabetesplus #love #liefde #holdon #davinamichelle