Blog van Loes

januari 2022

Een vers begin. Zo voelt dat toch altijd aan het begin van het jaar, herken je dat? Nieuwe ronden, nieuwe kansen! En vooral nieuwe plannen. Want daar zijn we wel van bij Diabetes+!

Bij ons begint iedere werkweek op maandagochtend met een Diabetes+ overleg. Om 9.00u loggen Cas, Wietske en ik in op Skype en starten we onze week samen. Dan bespreken we de to do lijstjes, verdelen we de taken en eigenlijk wordt er elke week wel weer iets nieuws opgestart. En dat kan gaan van een kleine winactie, tot een nieuwe opnamedag voor de Academy of een tof event dat we al in ons hoofd hebben zitten voor als de hele wereld het weer aankan dan mensen in grote getale bij elkaar komen ☺ Ik kan niet wachten!

Het leuke aan plannen maken bij Diabetes+, is dat we altijd zo lekker snel kunnen schakelen. Een van ons drieën heeft een idee. We bespreken het. Kijken elkaar aan. Toetsen onze belangrijkste voorwaarde, namelijk: heeft het meerwaarde voor mensen met type 1? En als het antwoord daarop ‘JA!’ is, dan zeggen we: we doen het! Niks directieoverleg, niks nog drie weken over vergaderen, gaan met die banaan. Zo heerlijk!

En zo waren Wietske en ik deze week voor het eerst live op LinkedIn te vinden. Na al onze Insta Live uitzendingen, heeft LinkedIn nu ook eindelijk deze functie en dat is voor ons dé plek waar we met zorgverleners in contact kunnen komen. Supertof dus om daar een korte introductie te geven over Diabetes+ en hen mee te nemen in het wat, waarom en hoe van onze missie. Mocht je deze aflevering terug willen zien, dan kan dat op zowel LinkedIn als op ons YouTube Kanaal. Dit was in elk geval uitzending nummer 1 van velen, want het smaakte sowieso naar meer! Nieuwe plannen geven namelijk vooral ook heel veel nieuwe energie! Wat zijn jouw plannen voor 2022? Als je wil, deel ze dan gerust met mij!

Lieve groet
Loes

P.S. Het enige dat soms nog een struikelblok kan vormen bij al onze enthousiaste plannen is het budget. Want tja, ik weet niet of jij een geldboom in de tuin hebt, maar wij hebben hem helaas nog niet gevonden. En dus zoeken we allerlei wegen om in 2022 te kunnen blijven knallen. Wil jij je steentje hieraan bijdragen? Doe dan hier een donatie aan onze Stichting. Heel veel dank!