cas

Blog Diabetes+ | Wietske | week 51

december 2021

Lieve mensen,

Wat is het koud en donker buiten.

Wat is het stil buiten, zelfs hier in Amsterdam

We zitten weer in een Lockdown. Deze derde valt mij best zwaar. Ik ben zo’n ontzettend mensen mens, ik mis jullie gewoon.

Ik mis zelfs de mensen die ik niet ken, gek om te voelen. Heb er nooit zo bij stil gestaan dat ontmoetingen met mensen mijn brandstof zijn, mij opladen.

Ik heb er nooit bij stil gestaan, omdat het er altijd vanzelfsprekend was. Nu voel ik, maar voelen we denk ik met z’n allen pas hoe heerlijk het is om zonder regels naar buiten te kunnen en elkaar te ontmoeten…

Ik heb gewoon weer zin in volop leven!

Voor m’n bloedsuikers zijn deze afgelopen anderhalf (!) jaar in Covid-19 tijd helemaal niet zo slecht geweest. Vaak geen kroegen open, dus nooit dat ene biertje teveel waarvoor je net niet bolust. Niet vaak uit eten, dus aanzienlijk minder gok koolhydraten. Geen haast om de trein te halen, minder fysieke stress, dus minder onverklaarbare bloedsuikers.

Ja, ja meer rust reinheid en regelmaat… Maar zoals ik laatst al postte op mijn eigen socials, mijn TIR is dan vaker 100%, maar ik heb liever een te gekke, ietwat onverantwoorde avond met een TIR van 50%, maar dan wel een goed humeur van 100%.

Ik hoop dat het nieuwe jaar mij weer meer van dat soort avonden gaat geven.

En nu ik dit zo opschrijf, denk ik aan wat wel mijn brandstof is geweest. En jemig jongens, dat is niet zo moeilijk. Dat is Diabetes+.

Ongelofelijk trots ben ik op wat Cas, Loes en ik samen met heel veel van jullie hebben neergezet dit jaar. We hebben snoeihard gewerkt, veel gelachen, gehuild, maar we did it. Geweldig!

Nu wordt het tijd voor even rust… Rust om op te laden, te reflecteren en te voelen wat er allemaal is gebeurd afgelopen jaar.

Deze blog is dus ook de laatste van dit jaar.

Niet alleen mijn laatste blog, maar ook Cas en Loes gaan even “op uit”.

We beloven dat we over 2 weken er weer volop zijn. We kijken erg uit naar onze vakanties, maar we kijken er ook erg naar uit om vanaf januari weer te gaan vlammen.

En waar wij zeker naar uit kijken?

Nou, tijdens de eerste week van januari komen de nieuwe video’s van de Academy online, wij hebben al een voorproefje gehad en wauw….!

Nog even geduld.

Voor nu wens ik  jullie, natuurlijk ook namens Cas en Loes héle fijne en gezellige feestdagen toe.

Pas goed op jezelf, pas goed op elkaar en blijf gezond.

En heel, heel graag tot in het nieuwe jaar. Ik kijk ernaar uit!

Liefs, Wietske