BvdGF

Zaterdag 2 juli

DiabetesCup 2022

Ben jij gek op voetbal? Heb je diabetes? Ben jij op 2 juli minimaal 11 en maximaal 15 jaar? Dan zit je hier goed! Wij organiseren op 2 juli weer de DiabetesCup en we hopen dat jij erbij bent! Dit jaar doen we het iets anders dan andere jaren. Wederom wordt het weer een onvergetelijke dag met mooie potjes voetbal en veel gezelligheid. De Diabetescup organiseren we op Papendal op het trainingscomplex van Vitesse! Zorg dat je erbij bent!Benieuwd hoe het er in 2019 aan toe ging? Scroll snel verder om de aftermovie te bekijken!

DVN

zondag 17 juli – donderdag 21 juli 2022 SugarKidsClub zomerkamp  Expeditie Zomerzon

SugarKidsClub zomerkamp Leeftijd 10 t/m 13 jaar – zondag 17 juli – donderdag 21 juli 2022

Een vakantie vol spanning en avontuur in het bos! Ga je ook mee op kamp?

Zin in een spectaculaire speurtocht, waterspelletjes, sportieve uitdagingen of lekker chillen bij de tent?

Geen dag is hetzelfde, want tijdens dit actieve kamp gaan we op expeditie! Verken het tentenkamp en het bos en speel spellen met of tegen je vrienden. Ook ‘s avonds gaat de expeditie nog even door met een nachtspel.

Veel activiteiten, sport en spel, speurtochten in het bos, zeskamp, trampoline, waterspelletjes, etc.

DVN

SugarKidsClub zomerkamp Paardenkracht zondag 17 juli – donderdag 21 juli 2022

SugarKidsClub zomerkamp Leeftijd 10 t/m 13 jaar – zondag 17 juli – donderdag 21 juli 2022

Ga je mee op ponykamp? Yeehaa!

Wie springt er hoger, jij of een paard? Wie rent er harder, jij of een paard? Weet je dat paarden ook kunnen voetballen en zwemmen? Wil je komende zomer ontdekken wat een paard nog meer leuk vindt om te doen? Schrijf je dan snel in!

Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! Heb je juist veel ervaring? Dan is er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

DVN

SugarKidsClub zomerkamp Feestdagenparade zondag 24 juli – dinsdag 26 juli 2022

SugarKidsClub zomerkamp Leeftijd 6 t/m 9 jaar – zondag 24 juli – dinsdag 26 juli 2022

Ga je mee feestvieren?

Ben jij het ook zo zat dat je elk jaar weer zo lang moet wachten op Sinterklaas en Kerst? Of wil jij in je vakantie ook graag zoeken naar Paaseieren? Tijden het Feestdagenparade kamp hoef je niet te wachten! Surprises maken, paaseieren verven en verstoppen, kleuren en knutselen, gedichten maken en spelletjes spelen. Alles kan tijdens dit kamp vol met feestdagen!

DVN

SugarKidsClub zomerkamp Ponyplezier zondag 24 juli – donderdag 28 juli 2022

Ponyplezier

SugarKidsClub zomerkamp Leeftijd 9 t/m 12 jaar – zondag 24 juli – donderdag 28 juli 2022

In galop door de bak en knuffelen met de pony’s!

In galop door de bak en door de waterplassen, stapvoets genieten van het moois om je heen of op een lekker drafje de wind tegen je wangen voelen blazen. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Tijdens dit SugarKids kamp gaan we lekker veel bezig met paarden en paardrijden. Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! Heb je juist veel ervaring? Dan is er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! Heb je juist veel ervaring? Dan is er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

JDRF

17 en 18 september

Dam tot Damloop 2022

Haal je hardloopschoenen maar uit de kast, want jij kan meedoen met de Dam tot Damloop met JDRF Nederland. Zo draag jij bij aan wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor type 1 diabetes. De Dam tot Damloop vindt dit jaar plaats op 17 en 18 september 2022. Je kan je nu inschrijven!

Mis je iets op de agenda? Laat het ons weten!

Kom in contact