Laden Evenementen

Op zaterdag 10 juni organiseren we een familiedag in het Noorden van het land. Tijdens de familiedag van de SugarKids is hete hele gezin welkom! Voor zowel ouders/verzorgers als kinderen (en broertjes/zusjes) hebben we een apart programma.

De ouders kunnen ervaringen uitwisselen met andere ouders en daarnaast zal er ook een kinderarts en kinderdiabetesverpleegkundige aanwezig zijn. Zijn er vragen die je tijdens het poliklinische bezoek niet durft te stellen omdat je kind erbij zit? Of is er gewoonweg geen tijd voor? Dan is dit je uitgelezen kans om deze vragen te stellen, maar ook tips en ervaringen op te doen van andere ouders.

Voor de kinderen is er van alles te doen! Zo is er een toffe binnenspeeltuin en is er buiten een maisdoolhof en gave speeltuin. Daarnaast kan er ook geknutseld worden. Voor de kinderen zijn er SugarKids vrijwilligers aanwezig die al jaren mee gaan als begeleiding en zelf ook diabetes hebben.

Halvewege de dag gaan we gezamelijk lunchen met een uitgebreid lunchbuffet. Na de lunch gaan zowel de ouders/verzorgers als de kinderen weer door met hun eigen programma.

Wanneer: Zaterdag 10 juni

Voor wie: Kinderen 4-12 jaar en ouders/verzorgers

Waar: Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN

Bûtenweg 6

8424 PR – Elsloo (Frl.)

Tijd: Inloop 9.30 uur, start programma 10.00 uur – einde rond 15.30 uur

Kosten: Volwassenen betalen €15,- (leden) of €30,- (niet-leden)

Kinderen €10,- per persoon

Dit is inclusief programma, lunch, drankjes en entertainment voor de kinderen

Vragen? Mail naar sugarkids@dvn.nl

 

Meer informatie en aanmelden: https://www.dvn.nl/agenda/activiteit/familiedag-noord

Share This Story, Choose Your Platform!