Laden Evenementen

Wat is een hyper? Welke factoren kunnen zorgen voor een hyper? Welke effecten heeft een hyper op het lichaam? Dit en meer komt aan bod in het webinar hypers met prof. dr. Henk Bilo.

Locatie: Diabetesvereniging Nederland (online)

Tijdstip: 19.30-20.30

Een hyper is een sterke stijging van je bloedglucosewaarde. Bij een hyper heb je te veel glucose (suiker) in je bloed. Soms is goed te herleiden waardoor de hyper is ontstaan, soms is de oorzaak een vraagteken. Hoe en vanaf welke bloedglucosewaarde een hyper wordt ervaren is voor iedereen anders. Zowel de lichamelijke reactie als de mentale impact verschilt per persoon.

Inhoud van het webinar

Tijdens dit webinar zal professor dr. Henk Bilo, inhoudelijk ingaan op dit onderwerp. Vragen die langs zullen komen tijdens dit webinar zijn bijvoorbeeld: Wat is een hyper? Welke factoren kunnen zorgen voor een hyper? Welke effecten heeft een hyper op het lichaam? In hoeverre zijn er risico’s verbonden aan een hyper en welke interventies kunnen deze risico’s verminderen? Hoe komt het dat een hyper voor de een veel impact heeft en een ander hier nauwelijks last van heeft?

Meer informatie en aanmelden: https://www.dvn.nl/agenda/activiteit/webinar-over-hypers

Share This Story, Choose Your Platform!