Insta Live, Wietske in gesprek met Linde

Linde heeft sinds 6,5 jaar type 1 diabetes en is anderhalf jaar geleden haar Instagram account @bewust_insulinde gestart. Daarin deelt zij haar “lessen” die zij heeft geleerd over leven met type 1 diabetes. Een openhartig gesprek over leven met type 1 en over de stippen op de horizon!

Diabetes+ gaat de komende weken inspirerende quotes delen van Linde. Zo hopen we met elkaar nog meer awareness voor type 1 diabetes te creëren. Dank Linde voor dit fijne gesprek 💙.

MAAK KENNIS MET… Linde, van @bewust_insulinde 💙 Vanaf deze week krijg je iedere week een toffe quote van deze inspirerende T1D’er! Linde stelt zich hieronder alvast even voor én maandagavond praat ze op Instagram LIVE met @wietske1977.

“Hallo allemaal, ik ben Linde. Ik woon in Rotterdam, ben 30 jaar en heb nu 6,5 jaar diabetes. In die 6,5 jaar heb ik veel meegemaakt, uitgeprobeerd, gedaan, ervaren en ontdekt als het gaat om leven met diabetes. En daar zelf algemenere levenslessen uit kunnen halen. 

Iets meer dan een jaar geleden besefte ik ten volste dat er veel mensen met type 1 diabetes zijn die het niet/moeilijk voor elkaar krijgen de ziekte te integreren in het leven dat ze willen leiden, daar helemaal alleen voorstaan en ik ben iemand die mensen heel graag verder wil helpen met mijn manier van denken.

2021-12-01T07:20:36+01:00
De + staat voor het beste eruit halen
en leren omgaan met de minpunten
Met anderen die je echt snappen
en zo uitvinden wat er wel kan
De + staat voor jou en mij opgeteld
helpen, praten, horen, zien, doen
en vooral voor elkaar krijgen
Op weg worden geholpen
met een groep waar jouw belang voorop staat
De + staat voor delen
als een team
om zo de + in elkaar naar boven te halen
Doorgaan tot we allemaal
beperkingen kunnen omvormen tot + punten
De + staat voor een optelsom
van gelijkgestemden en een enorme drive
om het beste eruit te halen
De + staat voor alles bij elkaar
een betere uitkomst
Diabetes+
Ga naar de bovenkant