Diabetes Picknick

Zondag 1 mei 2022

Heb jij diabetes type één, LADA of MODY en sta je te popelen om anderen met diabetes te ontmoeten in real-life?
Kom dan op zondagmiddag 1 mei naar Utrecht en ontmoet andere mensen met een defecte alvleesklier!

De picknick vindt plaats in Park Lepelenburg. Wij verzorgen wat hapjes en drankjes.
Neem gerust zelf ook nog iets lekkers te eten/drinken, een kleedje en spelletjes mee!

Na afloop van de picknick ben je vrij om je nieuwe diabuddies op eigen houtje beter te leren kennen, bijvoorbeeld in één van de vele cafeetjes die Utrecht rijk is.

Veel ontmoetingsplezier

JDRF

Donderdag 12 mei 2022 van 19-21.30u.

MedTech

Technologie is van levensbelang bij type 1 diabetes en daarover gaat MedTech op donderdag 12 mei 2022. Tijdens MedTech praat Stichting JDRF Nederland je bij over de nieuwste, internationale ontwikkelingen.Tijdens deze online avond kan jij live in gesprek met leveranciers en fabrikanten van diabeteshulpmiddelen.

Diabetesfonds

Zaterdag 14 mei

08:00u tot 13:30u

Diabetesfonds New York Mini Marathon

Op zaterdag 14 mei haalt het Diabetes Fonds voor de derde keer The Big Apple naar de Havenstad. In Rotterdam kun je die dag meedoen aan een miniversie van ’s werelds beroemdste hardloopevenement: de New York Marathon. Het doel is aandacht vragen voor diabetes en geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing ervan.

Online bijeenkomsten MydiaMatePlus

Maandag 16 mei

19.30u tot 21.00u

GOED GESTEMD BLIJVEN  MET DIABETES: KAN DAT?-

In een viertal webinars gaan we in gesprek. Diabetes+ weet als geen ander dat je je vaak het meest gehoord voelt bij een ander met type 1. Iemand die je écht begrijpt en aan een half woord genoeg heeft, omdat hij of zij nu eenmaal in hetzelfde schuitje zit. Daarom willen we in deze online bijeenkomsten mensen met type 1 samenbrengen om te praten over bovengenoemd thema.

Het aantal deelnemers per sessie zal max 20 zijn. Je hoeft je niet voor allemaal in te schrijven, maar mag uiteraard wel.

Meer info of aanmelden? Mail Wietske: wietske@diabetesplus.nl  Let op, vol is vol…

De online bijeenkomsten worden geleid door Wietske Wits en Loes Heijmans van Diabetes+ en er sluit ook altijd een professional aan op psychologisch vlak vanuit MyDiaMate. Zij zorgen ervoor dat de gesprekken binnen de thema’s blijven en dat de juiste hulp geboden wordt.

JDRF

Zondag
22 mei

Diabetes Classic

De Diabetes Classic is een fietstoertocht waarmee we geld inzamelen voor het genezen en voorkomen van type 1 diabetes. Als jij meedoet met JDRF haal je samen met ons geld op voor internationaal toponderzoek naar oplossingen voor type 1 diabetes.

Op zondag 22 mei 2022 kan jij meedoen met een toertocht naar keuze. Alle fietsroutes lopen door het mooie Drentse landschap rondom Smilde. Rijd jij op 22 mei dwars door Drenthe voor een wereld zonder type 1 diabetes? Iedereen kan meedoen: jong, oud, groot of klein! Ben je geen fietsfanaat? Geen probleem! Je kan ook meedoen aan één van de wandeltochten van de Diabetes Classic. Je kan hierbij kiezen tussen 3,5 kilometer, 10 kilometer en 15 kilometer wandelen.

DVN

zondag 17 juli – donderdag 21 juli 2022 SugarKidsClub zomerkamp  Expeditie Zomerzon

SugarKidsClub zomerkamp Leeftijd 10 t/m 13 jaar – zondag 17 juli – donderdag 21 juli 2022

Een vakantie vol spanning en avontuur in het bos! Ga je ook mee op kamp?

Zin in een spectaculaire speurtocht, waterspelletjes, sportieve uitdagingen of lekker chillen bij de tent?

Geen dag is hetzelfde, want tijdens dit actieve kamp gaan we op expeditie! Verken het tentenkamp en het bos en speel spellen met of tegen je vrienden. Ook ‘s avonds gaat de expeditie nog even door met een nachtspel.

Veel activiteiten, sport en spel, speurtochten in het bos, zeskamp, trampoline, waterspelletjes, etc.

DVN

SugarKidsClub zomerkamp Paardenkracht zondag 17 juli – donderdag 21 juli 2022

SugarKidsClub zomerkamp Leeftijd 10 t/m 13 jaar – zondag 17 juli – donderdag 21 juli 2022

Ga je mee op ponykamp? Yeehaa!

Wie springt er hoger, jij of een paard? Wie rent er harder, jij of een paard? Weet je dat paarden ook kunnen voetballen en zwemmen? Wil je komende zomer ontdekken wat een paard nog meer leuk vindt om te doen? Schrijf je dan snel in!

Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! Heb je juist veel ervaring? Dan is er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

DVN

SugarKidsClub zomerkamp Feestdagenparade zondag 24 juli – dinsdag 26 juli 2022

SugarKidsClub zomerkamp Leeftijd 6 t/m 9 jaar – zondag 24 juli – dinsdag 26 juli 2022

Ga je mee feestvieren?

Ben jij het ook zo zat dat je elk jaar weer zo lang moet wachten op Sinterklaas en Kerst? Of wil jij in je vakantie ook graag zoeken naar Paaseieren? Tijden het Feestdagenparade kamp hoef je niet te wachten! Surprises maken, paaseieren verven en verstoppen, kleuren en knutselen, gedichten maken en spelletjes spelen. Alles kan tijdens dit kamp vol met feestdagen!

DVN

SugarKidsClub zomerkamp Ponyplezier zondag 24 juli – donderdag 28 juli 2022

Ponyplezier

SugarKidsClub zomerkamp Leeftijd 9 t/m 12 jaar – zondag 24 juli – donderdag 28 juli 2022

In galop door de bak en knuffelen met de pony’s!

In galop door de bak en door de waterplassen, stapvoets genieten van het moois om je heen of op een lekker drafje de wind tegen je wangen voelen blazen. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Tijdens dit SugarKids kamp gaan we lekker veel bezig met paarden en paardrijden. Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! Heb je juist veel ervaring? Dan is er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! Heb je juist veel ervaring? Dan is er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

Mis je iets op de agenda? Laat het ons weten!

Kom in contact