BvdGF

15 t/m 18 oktober

WeRun2Change Diabetes Lissabon. Ren een halve of hele marathon en zet je in voor kinderen met diabetes.

DVN

Maandag
18 oktober

Griezelkamp  11/16 jaar. SugarKidskampen. Voor alle Sugarkids, kinderen met diabetes, zijn welkom bij het Griezelkamp van DVN. En dat is griezelig leuk.

IGTV / INSTALIVE

Maandag
25 oktober
20.00-20.30

Diabetes+ in gesprek met Giesje Nefs, Giesje is psycholoog bij Diabeter en werkzaam aan de Universiteit van Tilburg en het Radboudmc. Ze doet veel onderzoek naar type 1 diabetes en zal over deze onderzoeken in deze Insta Live meer over vertellen.
BvdGF

Zaterdag
23 oktober

WeBike 2ChangeDiabetes Extremadura. Een nieuwe fondsenwervende challenge voor racefietsers met (een relatie tot) diabetes in de regio Extremadura, Spanje.

BvdGF (voor zorgverleners)

Dinsdag
26 oktober

Drie deelnemers van de WeBike2ChangeDiabetes challenge (Camiel, Danique en Tom) schuiven ook de laatste bijeenkomst weer aan. Ze vertellen wat het intensief sporten op mentaal vlak met je doet en staan we stil bij de vraag wat het verschil is in voorbereiding tussen iemand mét en iemand zonder diabetes die de fiets op stapt.

IGTV / INSTALIVE

Donderdag
28 oktober
12.30-13.00

Is jouw pomp met de ervaring van een gebruiker (buddy). D+ in gesprek met Ilse Langelaar over haar leven met type 1 diabetes en PompBuddy, het nut van de praktijk als aanvulling op het product.

DVN

Zaterdag
30 oktober
13:30 – 17:30

JONG SnowExperience SnowWorld, Zoetermeer. Heb je altijd al eens willen leren skiën of snowboarden?

Diabetesvereniging Nederland

 1 November 2021
20:00

Webinar: verleden, heden en toekomst van insulinebehandeling

IGTV / INSTALIVE

Maandag
1 november
20.00-20.30

D+ in gesprek met Sanne van Beem Stichting ééndiabetes. Vertelt over haar leven met type 1 diabetes en over de Stichting, voor wie en wat komt eraan? Een kennismaking en update in één. Luister mee en stel vragen.

Diabeter Live

Woensdag
3 november
19.30-20.15

Live-uitzending over een altijd een actueel onderwerp. Via de Facebook-pagina van Diabeter te volgen en de mogelijkheid live je vragen aan een type 1 diabetes expert.

Diabetes+

4 november t/m
7 november 2021

We gaan op retraite met Diabetes+! Retraite: duik in je diabetes. Je hebt vast wel een beeld bij een retraite, toch? Misschien ben je wel eens op een retraite geweest zelfs. Letterlijk betekent het ‘jezelf terugtrekken’, vaak geassocieerd met stilte, reflectie en in je eentje zijn.

IGTV / INSTALIVE

Maandag
08 november
20.00-20.30

D+ in gesprek met de uitvinder van de kunstmatige alvleesklier: Robin Koops, Inreda. Loes en Robin blikken terug hoe het begon en kijken vooral samen de toekomst in.

Stichting KinderDiabetes

Zondag
14 november

Stichting Kinderdiabetes gaat op 14 november 2021 op avontuur in avontura Barendrecht met kinderen met diabetes t/m 8 jaar.

DVN

Zondag
14 november
20:00 – 21:00

De DVN organiseert een Webinar met Robin Koops over de kunstmatige alvleesklier.

IGTV / INSTALIVE

Donderdag
18 november
12.30-13.00

Diabetes+ in gesprek met Samya Guermani, Samya heeft zelf ook type 1 diabetes en zij zal met Loes bespreken hoe dat voor haar is en welke rol haar type 1 diabetes in haar leven inneemt.

Mis je iets op de agenda? Laat het ons weten!

Kom in contact