PompBuddy

PompBuddy staat voor je klaar als jij een nieuwe pomp mag kiezen. Technisch gezien kan je veel informatie vinden op websites van fabrikanten over hoe de pomp werkt, maar jij wilt juist graag meer informatie over hoe het is om 24/7 te leven met deze pomp en wat de voor- en nadelen zijn van dit systeem.

Bij Diabetes+ vind je jouw PompBuddy die je graag verder helpt op zoek naar de voor jou perfecte pomp!

In aflevering #43 van de De Diabetes Podcast praten Cas, Loes en Wietske je bij over alle plannen van Diabetes+.

Meer informatie

Academy

De Diabetes+ Academy is gericht op patiënt empowerment. Mensen met type 1 diabetes die met elkaar in gesprek gaan over bepaalde thema’s is de basis. Om te laten zien dat je niet alleen bent, om herkenning en erkenning te voelen en je te laten zien dat het wél kan.

Naar de Academy

+Box

Volwassenen en kinderen die de diagnose type 1 diabetes hebben gekregen, meteen te hulp schieten. Dát is ons idee met de Diabetes+ Box. Vanaf het eerste moment er voor elkaar zijn en te laten weten waar je de juiste informatie vindt voor de meeste plussen, dat is onze drijfveer.

Lees meer over de +Box

Onderzoek

Diabetes+ heeft nauwe contacten met diverse onderzoekers. En zij willen heel graag weten: wat wil jij als type 1-er nu graag onderzocht zien? Er is ook nog zoveel te onderzoeken, ontdekken en te plussen! Stuur jouw onderzoeksvraag in en denk of doe mee!

Onderzoek mee