42 factoren die je bloedglucose beïnvloeden

De laatste jaren wordt er gelukkig steeds meer aandacht besteed aan de 42 factoren die onze bloedglucose beïnvloeden.

Factoren die soms bekend, soms helemaal niet bekend, maar toch altijd aanwezig zijn. Wat een “wonder” dus dat het zo vaak bij zoveel van ons zo goed gaat, maar het maakt het ook vooral duidelijk waarom het managen van je bloedglucose zo verdomd lastig is.

Type 1 diabetes is een leven lang leren, we helpen je graag.

Daarom deze pagina!

Belangrijk:

Ons doel van deze pagina is om je kennis te laten maken met alle 42 factoren die je bloedglucose kunnen beïnvloeden. Bespreek uiteraard altijd met je eigen behandelteam wat voor jou de beste oplossing kan zijn.

Uiteraard is type 1 maatwerk en zullen niet alle factoren van invloed zijn op jouw situatie. Ook zullen niet alle factoren bij iedereen dezelfde uitwerking hebben. We hebben de factoren proberen zo goed mogelijk uit te leggen, soms worden er oplossingen aangedragen, soms helaas niet. Maar het kennen van de 42 factoren kan je helpen om nog beter voor jezelf te zorgen.

Om nog meer bekendheid en uitleg te geven over de 42 factoren,
hebben wij van een flink aantal factoren al mooie explainers gemaakt.
Bekijk ze hier

Henk Jan Aanstoot en Wietske hebben in 20 audio fragmenten duidelijk alle 42 factoren besproken.

Moet wel afbeeldingen hebben over de inhoud van de audio dit zijn voorbeelden van de 13 begrippen

En de audio bestanden mogen nitet groter zijn als 64 MB per stuk anders kan ik ze niet laden op de site 

In je tekst schreef je naar de pdf van Loes dit doe ik nu pas anders zijn mensen weg en de video’s en de audio bestanden hebben ze dan nog niet gezien of gehoord.

de link is niet naar pdf bestand maar naar onze Academy pagina over de 42 begrippen daar staat Loes ook een paar keer vermeld maar dan heb je meteen alle info 

Weet dat wij het fijn vinden dat de informatie die we maken, zoveel mogelijk gedeeld wordt, dus schroom ook vooral niet anderen met type 1 diabetes, je eigen behandelteam, je ouders en/of partner op deze pagina te wijzen.

Wil je ons helpen nog meer van deze explainers te kunnen maken van de overige factoren?
Doe dan een donatie, start een actie, of wordt vriend van.
Zie de knoppen hieronder voor meer info>>